Dry Ager

Nyt on
aika
SmartAging®
-kypsytykselle

Ensimmäinen DRY AGER -kaappi, jossa SmartAging®-teknologiaa.

Tutustu uuteen DRY AGER Premium S -tuotesarjaan. Lihasta kalaan. Täydellinen tulos vain yhdellä napin painalluksella.

Lue lisää

Nyt on
aika
SmartAging® -kypsytykselle

Ensimmäinen DRY AGER -kaappi, jossa SmartAging® -teknologiaa.

Tutustu uuteen DRY AGER Premium S -tuotesarjaan. Lihasta kalaan. Täydellinen tulos vain yhdellä napin painalluksella.

Lue lisää

Raakakypsytysratkaisut DRY AGER®

Alkuperäinen – maailman suosituimmalta brändiltä.

Raakakypsytyskaapit, Walk-in huoneet ja kylmäkompressorit raakakypsytykseen. Saksassa valmistettua laatua. Ajattoman moderni ulkonäkö – sisällä huipputarkkaa ja kehittynyttä teknologiaa. Ammattitaito kohtaa huipputeknologian. Valmista raakakypsytettyä lihaa, siipikarjaa, kalaa, makkaroita, kinkkua ja juustoa helpommin kuin koskaan aikaisemmin ainutlaatuisen SmartAging® -teknologian ansiosta. Ruoasta harvinaiseksi herkuksi vain napin painalluksella.

Valmistettu Saksassa

Laatua
Valmistettu Saksassa

kokemuksella

40 vuoden
kokemuksella

Maailmanlaajuinen teknologiajohtaja

Numero 1
Maailmanlaajuinen teknologia­johtaja

DX 500 Premium S

Todella kompakti.
Aivan yhtä tehokas
kuin suurempi kaappi.

Pieni DRY AGER® on suurenmoinen uuden SmartAging® -teknologian ansiosta. Se integroituu täydellisesti keittiöön tai myymälään ja herättelee vieraiden ja asiakkaiden ruokahalun täydellisesti raakakypsytettyä ruokaa kohtaan. Kompakti kaappi voidaan integroida kalusteisiin tai se voi olla vapaasti seisova, niin kotona kuin yrityksesi tiloissa.

Erittäin monipuolinen. Kaapissassa voidaan raakakypsyttää jopa 20 kiloa lihaa kerralla. DRY AGER DX 500 Premium S on saatavissa vakiohyllyillä, lisävarusteena ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ripustimella tai käytännöllisillä leikkelehyllyillä. Sillä voidaan valmistaa monenlaisia tuotteita.

Ota yhteyttä

DX 1000 Premium S

Enemmän tilaa hyvälle
maulle. Parasta laatua.

Kaapin suuri tilavuus mahdollistaa sinulle luovuuden. Olipa kyseessä makkara, liha, juusto, kinkku tai muu: SmartAging® -teknologian ansiosta voit nyt raakakypsyttää kuin ammattilainen. Laite voi olla vapaasti seisova tai kalusteisiin integroitu. Se on todellinen katseenvangitsija myymälässä, ravintolassa, lihakaupassa, hotellissa tai harrastetilassa ja tuo ehdottomasti lisäarvoa.

Mukautuu moneen. Mukana tuleva ruostumattomasta teräksestä valmistettu ripustin ja lisävarusteena saatavilla olevat liha- ja leikkelehyllyt antavat mahdollisuuden raakakypsyttää jopa 100 kiloa tuotteita kerralla. DRY AGER DX 1000 Premium S -laitteella raakakypsyttäminen todella kannattaa, ja yrityskäytössä se maksaa itsensä takaisin viimeistään kuudessa kuukaudessa..

Ota yhteyttä

Teknisten tietojen vertailu
DX 500 Premium S DX 1000 Premium S
Kuori
mattamusta, jauhemaalattu
Ruostumaton teräs
Ovi
Ruostumaton teräs
Ruostumaton teräs
Sisäiset mitat
71,2 x 49,0 x 43,7 cm
137,1 x 57,8 x 58,7 cm
Ulkomitat
90,5 x 60,0 x 61,0 cm
165,0 x 70,0 x 74,2 cm
Brutto-/nettotilavuus
155 / 134 l
495 / 435 l
Paino tyhjänä
noin 48 kg
noin 88 kg
SmartAging®
Kyllä
Kyllä
Elektroninen lämpötila-alue
0 °C – +30 °C
0 °C – +30 °C
HumiControl®
40% – 90%
40% – 90%
DX AirReg®
Kyllä
Kyllä
Sisävalaistus
DX LED Premium -valopalkki
DX LED Premium -valopalkki – portaaton himmennys
Enimmäiskuormitus
korkeintaan 20 kg
korkeintaan 100 kg

Uudenlaista raakakypsytystä

Täydellinen lopputulos

Täydellinen lopputulos


SmartAging® -teknologian ansiosta saat erinomaisia raakakypsytystuloksia pelkällä napin painaluksella.

Monipuolinen

Monipuolinen


Nyt voit jalostaa monia erilaisia elintarvikkeita. Lihasta kalaan.

Helppo käyttää

Helppo käyttää


Vesiliitäntöjä tai säiliöitä ei tarvita. Raakakypsytä missä vain yhellä napin painalluksella.

Ammattitaito

Ammattitaito


DRY AGING BIBLE:n yli 300 sivulta löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää SmartAging® -teknologiasta .

Valmistettu Saksassa

Valmistettu Saksassa


Kehitetty ja valmistettu Saksassa. Vastaa korkeimpia odotuksiasi.

Raakakypsytys voi olla näin helppoa.
With SmartAging® -teknologian avulla.

SmartAging® -kypsytysohjelmien avulla voit tehdä mitä vain pelkällä napin painalluksella.

Ammattilaisten kehittämiä, edistyksellisiä kypsytysohjelmia, joihin voit luottaa ja jotka kypsyttävät juuri niin kuin sinä haluat. Valitse sopiva ohjelma suoraan DRY AGER -raakakypsytyskaapin ohjauspaneelista, ja siinä kaikki. Sinua odottavat rajattomat mahdollisuudet!

Liha Liha
Liha

DRY AGER -raakakypsytyskaappi pystyy moneen, mutta sille keskeistä on lihan raakakypsytys. Raakakypsytyksessä jokainen lihanpala on käsiteltävä erikseen. Meillä on onneksi yksinkertaisempi ratkaisu: SmartAging® -teknologia.

Voit kypsyttää nautaa, sikaa, hirveä, lammasta tai vuohta kehittyneiden ohjelmien avulla —leikkuusta ja haluamasi maun voimakkuudesta riippuen – vain napin painalluksella. Valitse kypsytysohjelmasi, minkä jälkeen sinun täytyy vain: odotella rauhassa ja kärsivällisesti!

Kypsytysohjelmien yleiskuva:

  • Ohjelmat naudalle, sialle, lampaalle, vuohelle ja riistalle
  • Ohjelma raakakypsytetyn lihan esittelyyn
  • Ohjelma vakuumipakatun lihan säilytykseen
  • Ohjelmia vakuumipakkauksessa esikypsytetylle lihalle luiden kanssa ja ilman
  • Ohjelma märkäkypsytetyn lihan regeneraatioon
Makkara Makkara
Makkara

Mitä tulee makkaroihin, voit luottaa DRY AGER -raakakypsytyskaappiin. Se osaa hommansa. Olipa kyseessä salsiccia tai milanolainen salami – se pystyy kaikkeen. Makkaran valmistukseen tarvitset tietenkin lihamyllyn ja makkaraprässin, mutta kaikki muu hoituu helposti DRY AGING BIBLE:n ja SmartAging® -teknologian avulla.

Vaiheittaisissa ohjeissa ja resepteissä kerrotaan kaikki, mitä sinun tulee tietää valmistuksesta ja maustamisesta. DRY AGER -raakakypsytyskaappi hoitaa loput. Sinun täytyy taas vain odottaa.

Saadaksesi mausteet juuri kohdalleen, tarjoamme sinulle yhteensopivia maustesekoituksia, joita voit ostaa kätevästi DRY AGERilta.

Kypsytysohjelmien yleiskuva:

  • Salamin raakakypsytysohjelma
  • Salamin säilytysohjelma
  • Ohjelma raakamakkaroille lampaansuolessa
  • Ohjelma raakamakkaroille siansuolessa
  • Ohjelma raakamakkaroille muovikuoressa
Kinkku Kinkku
Kinkku

Aika, mausteet ja oikein tehty kypsytys muuttavat tavallisen lihanpalasen halutuksi kinkkuerikoisuudeksi. Myös kuivattu liha on suositumpaa kuin koskaan. Löydät täydellisesti yhteensopivat mausteseokset DRY AGERilta ja SmartAging® -teknologia huolehtii oikeista parametreista napin painalluksella. Valmis ohjelma tekee kinkun valmistuksesta kärsivällisyyttä vaativaa, mutta ei hermoja raastavaa. Sinun täytyy vain odottaa.

DRY AGING BIBLE opettaa sinulle kinkun valmistuksen vaihe vaiheelta. Näytämme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää kinkun valmistuksesta sopivien reseptien, kypsytysohjeiden ja raaka-aineluetteloiden avulla. Mausteisesta Black Forest -kinkusta tuhtiin rasvaan.

Kypsytysohjelmien yleiskuva:

  • Kinkun säilytysohjelma
  • Kinkun raakakypsytysohjelma
  • Kinkun palvausohjelma
  • Pastrami-ohjelma
  • Ohjelmia kuivatulle lihalle
  • Savukinkkuohjelma
  • Kinkun kyllästysohjelma
  • Ohjelma kinkun kypsytykseen ilman savustusta
Siipikarja Siipikarja
Siipikarja

Ehdottomasti paras tapa tehdä siipikarjasta erinomaisen maukasta. DRY AGER Premium S -laitteessa bakteeriherkkä liha on hyvissä käsissä. Monivaiheisen sterilointijärjestelmän ansiosta voit olla luottavaisin mielin siipikarjan kypsyessä kaapissa.

Halusitpa kypsyttää kanaa, ankkaa tai fasaania, the DRY AGING BIBLE sisältää kaikki valmisteluun tarvittavat tiedot ja sopivat SmartAging® -kypsytysohjelmat. Niin helppoa se on!

Kypsytysohjelmien yleiskuva:

  • Ohjelma kaikentyyppiselle siipikarjalle
Kala Kala
Kala

Kalan raakakypsytystä pidetään taitolajina, koska täydellisen lopputuloksen ja syötäväksi kelpaamattoman tuotteen välillä on vain hieno raja. Onnistuessaan prosessi synnyttää odottamattomia makuja marsipaanista voihin. Prosessin etuna on myös kokonaisen kalan säilyvyyden pidentyminen jopa kymmeneen päivään.

Tunnetko olevasi kuin kala kuivalla maalla, kun kyseessä on kalan raakakypsytys? Älä ole huolissasi. SmartAging® takaa sinulle oikeat kypsytysolosuhteet. Sinä pyydät kalan, valitset yhden valmiiksi asennetuista kypsytysohjelmista ja odotat – siinä kaikki!

Kypsytysohjelmien yleiskuva:

  • Kokonaisen kalan ohjelma
  • Kalafileiden ohjelma
  • Kapakalaohjelma
Juusto Juusto
Juusto

Erinomaisen maun kehittyminen vaatii aikaa. Kosteutta, lämpötilaa ja ilmavirtaa on pystyttävä hallitsemaan ihanteellisten olosuhteiden luomiseksi juuston kypsymiselle. Tämä on sopiva työ DRY AGERin raakakypsytyskaapille.

Osta siis tuore kokonainen juusto, valitse sopiva kypsytysohjelma ja anna juuston kypsyä täydellisesti 3-4 viikon ajan. Sinun täytyy vain kääntää ja harjata juustoa silloin tällöin. DRY AGER® -raakakypsytyskaappia voit käyttää myös pehmeiden ja puolikovien juustojen säilytykseen!

Kypsytysohjelmien yleiskuva:

  • Pehmeän juuston ohjelma
  • Puolikovan juuston ohjelma
  • Pehmeän juuston säilytysohjelma
  • Puolikovan juuston säilytysohjelma
Viini Viini
Viini

Kun luovut lihasta, kalasta ja vastaavista, ovatko kasvipohjaiset vaihtoehtosi viini ja sikarit? Ne sopivat yhteen täydellisesti.

DRY AGER -raakakypsytyskaappi sopii erinomaisesti viinikaapiksi ja/tai humidööriksi. Koska viini tarvitsee tasaisen lämpötilan ja sikarit kosteaa ilmaa – voit säätää molempia helposti DRY AGER -raakakypsytyskaapilla vain napin painalluksella! Ja kun olet selvinnyt lihatauostasi, voit palata heti takaisin lihan raakakypsytykseen laitteen helpon puhdistettavuuden ansiosta!

Erikoisohjelmat Erikoisohjelmat
Erikoisohjelmat

Sopii myös pastalle! Voit kuivattaa helposti myös kasviksia, yrttejä ja sieniä erityisillä SmartAging® -ohjelmilla. Etuja automaattiseen kuivuriin verrattuna: DRY AGER Climate -kaapissa jopa suuret erät kuivataan erittäin hellävaraisesti ja alemmissa lämpötiloissa tavallisiin kuivureihin verrattuna. Prosessi on myös bakteeriton, mikä takaa huomattavasti pidemmän säilyvyyden.

Oikea ohjelma on myös valtava etu tuoreiden hedelmien ja vihannesten säilyttämisessä.
Jokaisen kypsytysjakson jälkeen käytettävissä on tarvittaessa esipuhdistusohjelma, jonka ansiosta DRY AGER Climate ja raakakypsytyskaappi ovat valmiina seuraavaa projektiasi varten.

Kypsytysohjelmien yleiskuva:

  • Pastan kuivatusohjelma
  • Hedelmien, kasvisten, yrttien ja sienien kuivatusohjelma
  • Hedelmien ja kasvisten säilytysohjelma
  • Laitteen esipuhdistusohjelma

DRY AGER® -laitteen käyttöalueet

Kotona

Kaikki on parempaa kotona

Koska välität siitä mitä syöt: Uuden sukupolven DRY AGER® -raakakypsytyskaappien avulla voit jalostaa ruokaasi helposti. Saat ammattimaisia tuloksia. Ei enää huolta arvokkaiden lihapalojen pilaamisesta toimintavirheiden takia – täydellisesti koordinoitujen raakakypsytysohjelmien ansiosta liha, makkara, juusto ja monet muut ruoat onnistuvat aina täydellisesti.

DRY AGER® -raakakypsytyskaappien käyttö tukee lisäksi kestävän kehityksen periaatteita. Sen avulla saat hyödynnettyä arvokkaat raaka-aineet parhaalla mahdollisella tavalla omassa kodissasi. Tiedät aina ruoan alkuperän ilman pitkiä toimitusketjuja.

Tutustu DRY AGER® -raakakypsytyskaapin tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin!

Kotona

Päivittäistavarakauppa

Tarjoa asiakkaillesi jotain uutta, ajan kanssa kypsytettyä.

Laajenna tuotevalikoimaasi paikan päällä kypsytetyillä elintarvikkeilla. Lihakauppiaana voit haluta tarjota vaativille asiakkaillesi raakakypsytettyä nautaa tai paikan päällä valmistettua salamia ja erikoiskinkkuja. Tai ehkä haluat laajentaa juustovalikoimaasi…

Nyt säästät aikaa ja hermoja, koska kalliit tuotteet ovat todella vaivan arvoisia. Tämä johtuu siitä, että saavuta aina parhaan mahdollisen lopputuloksen ja tasaisesti korkean laadun. Lisäksi voit laittaa tuotteet esille DRY AGER -raakakypsytyskaapissa ainutlaatuisella tavalla.

Näin saavutat uutta myyntipotentiaalia, sillä jalostetut tuotteet tuovat tuotevalikoimaasi houkuttelevan lisän maksuvalmiille asiakkaille. Tartu tilaisuuteen. Päivittäistavarakaupassa DX 1000 -malli maksaa itsensä takaisin alle kuudessa kuukaudessa, joten mitä vielä odottelet?

Päivittäistavarakauppa

Lihanleikkuu ja -jalostus

Niin hyvä että
nostat ammattilaisuutesi
täysin uudelle tasolle

Sinusta tulee makkaroiden eritysiasiantuntija. Sama koskee kinkkua ja tuoretta lihaa. DRY AGER® -raakakypsytyskaappi on työkalu, joka tekee sinusta entistä paremman ja avaa arvokkaita kypsytysmahdollisuuksia. Saat uusia ja jännittäviä tuotteita valikoimaasi yhdellä napin painalluksella – itsevalmistettuina. Säästät aikaa ja voit käyttää luovuuttasi paremmin kuin koskaan, säilyttämällä silti tuoteturvallisuuden. Koska haluat parasta asiakkaillesi.
Hankkimalla DRY AGER -raakakypsytyskaapin, voit kypsyttää suussasulavia herkkuja suoraan asiakkaidesi silmien edessä. Se kasvattaa luottamusta, lisää keskustelunaiheita ja tuo ainutlaatuisen mahdollisuuden esitellä tuotteitasi. Se on myymäläsuunnittelun huippu.

Ravintola

Niin hyvä, että ammattilaiset
haluavat ryhtyä uudelleen
amatööreiksi

Säästää aikaa ja näyttää hyvältä – sitä DRY AGER® -raakakypsytyskaappi voi tarjota ravintolallesi. Koska kone toimii itsenäisesti ja kypsytysprosessit etenevät jatkuvasti ja optimaalisesti, sinä ja työntekijäsi voitte keskittyä täysin asiakkaisiinne.

Viehättävänä sisustuselementtinä DRY AGER® -raakakypsytyskaappi on todella ainutlaatuinen myyntivaltti ravintolallesi. Missä muualla asiakkaat voivat valita haluamansa lihapalat yhtä houkuttelevalla tavalla?

Hotelli

Stressitöntä kypsytystä ja hyvinvointia makunystyröille.

Tarjoa vieraillesi enemmän!
DRY AGER® -raakakypsytyskaappi integroituu täydellisesti suuriin keittiöihin ja antaa mahdollisuuden laajentaa ruokalistaasi erityisellä tavalla. Jos DRY AGER® -raakakypsytyskaappi asennetaan hotellin ravintolaan, tarjoat vieraillesi uuden kulinaarisen herkun lisäksi omaa luokkaansa olevan visuaalisen kohokohdan. Kypsytä ja säilytä lihaa, kinkkua, juustoa tai viinejä vieraittesi silmien edessä. Se kasvattaa myyntiä ja pitää keskustelua yllä. Lisäksi optimaalisen kypsytysprosessin tuoma turvallisuus ja se, että sinun tarvitsee vain seurata prosessia,tekevät siitä helppoa sinulle.

Hotelli

Yksilöllisesti muotoiltu tyylikäs kokonaisuus

Raakakypsytys
Walk-in -huoneet

Juuri niin suuri kuin tarvitset. Raakakypsytykseen tarkoitetut walk-in -huoneet tekevät myyntialueestasi elämyksellisen raakakypsytykselle omistetun tilan. Tämän saavuttamiseksi raakakypsytyshuoneesi suunnitellaan vaihe vaiheelta yhdessä DRY AGERin asiantuntijan kanssa ja räätälöidään tarpeittesi mukaan. Kaikki raakakypsytysjärjestelmät, kuten HumiControl®, DX AirReg® ja UVC-sterilointilaite ovat mukana vakioina. Koko, muoto, materiaali, väri, sisustus, jäähdytysjärjestelmä, valaistus luovat asiakkaillesi parhaan ostoskokemuksen.

Ota yhteyttä

Raakakypsytystä suuressa mittakaavassa
– helppo jälkiasennus

Raakakypsytys
Kylmäkompressorit

DRY AGER® -kylmäkompressoireita on saatavissa erilaisina versioina, jotka voidaan sovittaa täydellisesti olemassa oleviin kylmätiloihin. All-in-One -järjestelmä sisältää kaikki tarvittavan ja se voidaan asentaa kylmätilaasi kompaktina kattoratkaisuna. Tilan koosta ja paikan olosuhteista riippuen valitaan käyttötarkoitukseen sopivan tehoinen laite.
Jos tilan puutteen, melun tai hukkalammön vuoksi haluat fyysisesti erottaa ulkoyksikön höyrystinyksiköstä, Split-System mahdollistaa sen. Järjestelmät räätälöidään yksilöllisesti tarpeittesi mukaan ja saatavilla on lähes kaikkia suorituskykykokoja.
Kaikki tekniset raakakypsytysominaisuudet ovat tarjolla olevissa malleissa vakiona. HumiControl®, DX AirReg® ja integroidut UVC-sterilointijärjestelmät varmistavat parametrien erinomaisen luotettavuuden ja takaavat vakaat, täysin toistettavat kypsytystulokset sekä parhaan tuoteturvallisuuden.

Ota yhteyttä

Kaikki raakakypsytyksestä

The Dry aging
Bible

The Dry Aging Bible tekee sinusta ammattilaisen – ja ammattilaisista entistä luovempia. Sen yli kolmeltasadalta sivulta opit kaiken lihan, siipikarjan, kinkun, makkaran, juuston ja jopa kalan jalostuksesta suussa sulavaksi herkuksi DRY AGER® -raakakypsytyskaapissa.
Pellavaan nidotut 336 sivua kertovat sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää raakakypsytyksestä. Tässä kirjassa selitetään raakakypsytyksen historia ja nykytila pienimpiä yksityiskohtia myöten, myös tieteelliseltä kannalta. Upeat valokuvat herättävät eloon satoja esimerkkejä lihan jalostuksesta, maailmankuulujen kinkkujen ja salamien valmistuksesta, juuston kypsytyksestä ja kalan jalostuksesta. Yksityiskohtaista tietoa ja konkreettisia suosituksia. Voit tehdä raakakypsyttämällä kulinaarisia mestariteoksia ja kokeilla kuuluisien kokkien reseptejä.
Saatavilla englanniksi ja saksaksi.

Ota yhteyttä

The Dry Aging Bible numeroin

336

sivua

89

raakakypsytys- ja ruoanlaittoreseptiä

inspiraatiota ja asiantuntemusta

 

Helpompaa kuin koskaan ennen

DRY AGER®
Mausteseokset kinkkua ja makkaraa varten

Tähän saakka jokainen, joka on halunnut valmistaa itse kinkkua tai makkaraa on tarvinnut laajan valikoiman eri mausteita oikeassa suhteessa sekoitettuna saavuttaakseen juuri haluamansa maun. Nyt se on helpompaa!
Olemme täydentäneet valikoimaamme uusilla DRY AGER mausteseoksilla, jotka sopivat täydellisesti yhteen Dry Aging Bible:ssä esiteltyihin resepteihin. SmartAging teknologian, kirjan reseptien sekä niihin varta vasten suunniteltujen mausteseosten avulla onnistut varmasti!
Kaikki mausteemme ovat valmistettu käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista. Valikoimassa on kaiken kaikkiaan yli 20 erilaista DRY AGER mausteseosta, joista valita – moneen eri makuun.

Ota yhteyttä

Puhdasta suorituskykyä

Neljä palkintoa – inspiroivaa menestystä.

Plus-X-Award
German-Design-Award
IF-Award
Reddot-Award

DRY AGER videoita

The Steakhouse
Why should every Steakhouse have a DRY AGER?

The Butcher
What is the secret of master butcher Michael Moser?

Alvin Cailan
Amboy Quality Meats & Burgers
Los Angeles

Liwei Liao
Fish Monger, The Joint Eatery
Los Angeles

Tim Hollinsworth
Head Butcher & Chef, Otium Restaurant
Los Angeles

Jeremy Umansky
Chef, Larder Delicatessen and Bakery
Los Angeles

Rudy D´Ambrisi
AmChef, The Butcher´s Block
Los Angeles

Heather Thomason
Chef, Primal Supply Meats
Philadelphia

Michael Cimarusti
True Believer

Josiah Citrin
Fire, Love & Passion

David Schlosser
The anti-fusion chef

Robert Sandberg & Marcus Jernmark
Unscripted

Jonny Black
Coastal Terroir

Oletko Suomesta ja
kiinnostunut DRY AGER -tuotteista?

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lähetä meille tiedustelu alla olevalla lomakkeella.
Odotamme innolla yhteydenottoasi.

DRY AGER Finland

Kaatokuja 1
17200 Vääksy
+358405668248







    Yksityinen asiakasKaupallinen asiakas

    Etunimi*

    Sukunimi*

    Yritys

    Sähköposti*

    Puhelin

    Postinumero *

    kaupunki *

    Tiedustelun tyyppi:*

    Mistä tuotteesta olet kiinnostunut:*

    Viesti:

    Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia

    DRY AGER Suomi -tiimi
    odottaa innolla yhteydenottoasi!

    Ota yhteyttä nyt!

     

     

    DRY AGER Finland

    Kaatokuja 1
    17200 Vääksy
    +358405668248